Félreértés ne essék, nem a delphoi jósdában jártam, vagy Nostradamus próféciáit kívánom elemezni. Ez a bejegyzés nem a világvége lehetséges időpontjára próbál fényt deríteni, hanem a WWF kezdeményezésére kívánja felhívni a figyelmet!

A WWF 2007 márciusában hívta életre a Föld órája nevű világméretű eseményt, amelyhez évről-évre egyre vállalat csatlakozik. A szervezet mindenkit arra buzdít, hogy március 26-án szombaton 20:30-kor egy órára kapcsolja le a lámpákat és elektromos berendezéseket. Ez az óra tökéletesen alkalmas arra, hogy végiggondoljuk mit tehetünk a túlfogyasztás és környezetszennyezés problémáinak enyhítése érdekében!

Ha nincs ötletünk, hogy mivel töltsük el a Föld óráját, látogassunk el a Budai Várba és csatlakozzunk a következő programhoz: http://wwf.hu/hirek/aktual/1/fold-oraja-lekapcsolas-program 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://innowatt.blog.hu/api/trackback/id/tr42770562

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Earth Hour 2011.03.26. 23:49:49

  March 26th, Saturday at 8:30 PM please switch off your lights! It's just for one hour.   Március 26-án, szombaton este fél kilenckor kérlek, kapcsold le a villanyt! Csak egyetlen órára.   There are a plenty of things to do instead of ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása