Remek hírrel szolgálhatunk az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei iránt érdeklődők számára: mától elérhetőek a zöldgazdaság kitörési ponthoz kapcsolódó végleges pályázati kiírások!

Úgy tűnik, hogy a társadalmi egyeztetés keretében felvetett észrevételek meghallgatásra találtak, hiszen a korábban megjelent tervezetekkel szemben számos változás szerepel a végleges pályázati felhívásokban. Újdonságnak számít például, hogy a "KMOP-3.3.3.-11. Megújuló energiahordozó-felhasználás növelése" című pályázati konstrukció keretében a hálózatra kapcsolódó fotovoltaikus rendszerek telepítése is felvételre került a támogatható tevékenységek körébe.

A pályázati felhívások szövege letölthető az http://ujszechenyiterv.gov.hu/ honlapról. Érdemes nekiveselkedni a kiírások tanulmányozásának, hiszen a pályázatok benyújtásának kezdete 2011. március 1.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://innowatt.blog.hu/api/trackback/id/tr822653236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása